یکی از صنعت های غالب چینی‌ها که در تعدادی سال قبلی توانسته به حالت مضاعف قابل ملاحظه‌ای پرورش داشته باشد , صنعت ساخت گوشی‌های هوشمند است . اکنون , بخش عمده‌ای از بازار گوشی‌های هوشمند دنیا در اختیار چینی‌ها است و شرکت‌های این میهن از آن ماهیت کپی‌کاری و ساخت تولید ها تقلبی مسافت متعددی گرفته‌اند . شرکت‌هایی نظیر هواوی , شیائومی , وان پلاس , ردمی , میزو و … امروزه نام‌هایی شناخته شده برای یوزرها موبایل می‌باشند و محصولاتشان توان رقابت با پرچمدارهای بزرگ بازار مثل خصوصی آیفون و گلکسی را دارا هستند .

هواوی در طی یک ده سال قبلی با پیشرفتی چشمگیر توانسته خویش را به توده برگزیدگان ایجاد کنندگان تلفن همراه رسانده و چه بسا اخیرا با پشت رمز گذاشتن اپل , به دو‌مین آفریننده بزرگ تلفن همراه در دنیا تبدیل شود . مدیران این مجموعه در دیدگاه اندازهای خویش , سخن از وصال به درجه نخستین تا سال 2020 داشتند و سعی یک سری ماه اخیر آن ها نیز نشان می دهد که مسافتچندانی با این موفقیت بزرگ ندارند . البته ظاهراً روزهای خوش هواوی به پایان رسیده و مشکلاتی که در طی ماه‌های اخیر برای این مجموعه اتفاق افتاده , بازدارنده بزرگی بر رمز خواسته ها و آرزوهای مدیران آن خواهد بود .

در حالتی‌که پیگیر خبرها باشید حتماً در جریان پیکار تجاری میان ایالات متحده و چین می‌باشید . اقتصاد این دو سرزمین همواره رقیبی دورازشوخی برای یکدیگر بوده‌اند , البته با روی کار داخل شدن دونالد ترامپ و علی الخصوص در یکی دو سال پیشین این رقابت زیاد پررنگ‌تر از مدام شده تا جایی که صورت پیکار به خویش گرفته است! جنگی که دیگر کاملاً واضح شده و هر روز شاهد شاخ و کتف کشیدن مقامات دومملکت در قالب اوضاع و احوال تعرفه‌های وارد شده و اقداماتی از این دست , هستیم .

در چنین قوانینی به راحتی میشد پیش گویی کرد که تبعات مبارزه تجاری در بین دو سرزمین چین و ایالات متحده , یقه ساخت کنندگان تلفن همراه را نیز بگیرد . اولی قربانی در‌این جریان , کمپانیZTE بود که با دقت به واردات عمده قطعات مایحتاج خویش از ایالات متحده , زمانی از طرف این مرز و بوم تحریم شد تا مرز ورشکستگی پیش رفت و در غایت با قبول بعضی شروط توانست به فعالیت‌هایخویش ادامه دهد ; اگر چه که دیگر هیچگاه نتوانست به حالت قبلی از تحریم خویش گشوده گردد .

بعداز ZTE این توشه نوبت هواوی , بزرگ‌ترین آفریننده چینی تلفن همراه است تا انگیزه هجوم ها اقتصادی ایالات متحده قرار بگیرد . در صدر مسئله از امکانات کانال هواوی و هشدارهای امنیتی درباره‌یبه‌کارگیری آنان آغاز شد , ولی به تدریج دامنه تهاجم ها گسترده‌تر شد تا جایی که دونالد ترامپ رسماً فرمان ممنوعیت همیاری با این مجموعه را صادر و اسم آن را در لیست سیاه سازمان صنعت های و امنیتایالات متحده ( BIS ) قرار بخشید . با صادر شدن چنین دستوری , کلیه شرکت‌های آمریکایی مکلف شدند تا همکاری‌های تجاری خویش با هواوی را جدا و یا این که تعلیق نمایند . شرکت‌هایی مثل کوالکام (بزرگ‌ترین سازنده پردازنده تلفن همراه در عالم ) , برودکام ( یک کدام از تأمین کنندگان کلیدی چیپ‌های وای - فای و دیگر اتصالات گوشی‌های هوشمند ) و اینتل ( بزرگ‌ترین سازنده CPU در عالم ) از جملهشرکت‌هایی بودند که جدا همیاری خویش با هواوی را رسماً اعلام کردند .

البته احتمال دارد انقطاع همیاری هیچ کدام از این شرکت‌ها به میزان گوگل نتوانست وضع هواوی را در بازار متزل نماید . گوگل که توسعه و گسترش دهنده سیستم ادله اندروید و یکی‌از غول‌های قابل انعطافافزاری دنیا است , فورا بعداز امر مدیر جمهور آمریکا , خبر از جدا همکاری‌های تجاری خویش با هواوی بخشید . اتفاقی که‌این سؤال را در ذهن تمامی ساخت : پس تکلیف سیستم دلیل گوشی‌های هواوی چه خواهد شد؟

با این که سیستم ادله اندروید به صورت نوشته گشوده پباده سازی شده و استعمال از آن برای شرکت‌های سازنده موبایل و بقیه دستگاه‌های دارای ارتباط , آزاد و فارغ از هزینه است . ولی به کارگیری ازسرویس ها و اپلیکیشن‌های گوگل که بر روی این سیستم استدلال نصب شده , نیاز به گرفتن مجوز از این موسسه دارااست . در واقع , گوگل با زیرکی هر چه تمام در طی سالیان قبل از اندروید تحت عنوان بستری برای معرفی و دردست قرار دادن سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های خویش به کارگیری کرده و کاری کرده که فعلا برنامه‌های این موسسه به جزئی طلاق ناپذیر از سیستم ادله اندروید تبدیل شده‌اند . آیا به کارگیری از اندروید فارغ از داشتن برنامه‌هایی همچون گوگل پلی , کروم , جیمیل , یوتیوب و … برایتان معنایی دارد؟!

هواوی در سال‌های اخیر خط ساخت پردازنده‌های کرین را فراوان توسعه داده و در بیشتر گوشی‌های خویش از این تراشه پردازشی به کار گیری می نماید . همینطور مدیران این مجموعه با پیش‌بینی‌هایی که داشته‌اند , مبادرت به ذخیره قطعات ما یحتاج خویش برای 3 سال آتی کرده‌اند و از همین رو جدا همیاری با شرکتی مثل کوالکام تأثیر بزرگی بر مراحل کاری هواوی نخواهد داشت . البته موضوع در خصوصگوگل و سیستم استدلال اندروید کاملاً متعدد است . با این که هواوی چنین روزی را نیز پیش‌بینی می کرد و همواره در تامل بسط یک سیستم استدلال غیروابسته بود , ولی سیستم دلیل چیزی نیست کهبه‌این راحتی‌ها بتوان جایگزینی برای آن پیدا کرد و یوزرها را نسبت به استعمال از ورژن نو ترغیب نمود .

پباده سازی سیستم استدلال به خودی خویش هیچ بحران خاصی برای هواوی و دیگر شرکت‌های چینی ندارد , ولی محبوبیت اندروید چیزی است که نمی‌توانند در کوتاه زمان به آن برسند . در واقع اکثری از شرکت‌هایی که در درحال حاضر هیچ اسم و آدرس از گوشی‌های آنها باقی نمانده , بیش تر از هر چیز به واسطه توسعه روز افزون اندروید از به دور رقابت بیرون شدند . مثلا , مایکروسافت با وجود هزینه‌های هنگفتی که در بخش ساخت تلفن همراه و ثبت مقام ویندوزفون کرد , ولی در غایت بدون چاره شد به کلی قید سیستم دلیل خویش را زده و در راستای ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی برود!

در چنین قوانینی کار برای هواوی مضاعف مشقت بار شده و برون رفت از چالش برای این مجموعه چینی مضاعف بعید به لحاظ می رسد . ولی تکلیف یوزرها چیست؟ آیا تحریم‌هایی که درمقابل هواوی حال و روز شده بر تجربه کاربری دارندگان گوشی‌های این مارک تأثیرگذار خواهد بود؟ پاسخ این سؤال مسلماً مثبت است . با این که هواوی اعلام کرده کماکان به پشتیبانی از گوشی‌های اندرویدی کنونی خویش و عرضه به‌روزرسانی‌های امنیتی برای آنها ادامه خواهد اعطا کرد , البته کاملاً معلوم است که در گوشی‌های بعدی این مجموعه هیچ خبری از به‌روزرسانی‌های سیستمی , اپ‌های دوستداشتنی گوگل پلی , کروم , جیمیل , یوتیوب و … نخواهد بود . حذف این سرویس‌ها و سرویس ها از یک موبایل اندرویدی میتواند تحت عنوان مرگ آن عنوان شود و از همین رو خریداران هم تمایل چندانی به تهیه و تنظیم گوشی‌های نو هواوی نخواهند داشت .

در پایان تحت عنوان جمع‌بندی مقاله می بایست اشاره کنیم که در‌صورتی‌که قصد خرید موبایل هواوی را داشتید , درین موقعیت اصلاً توصیه چنین کاری را نمی‌کنیم و خوب تر است دستکم تا روشن شدن تکلیف اکثری از مساله و موضوعات , معطل بمانید . اما در صورتی‌که اینک مالک یکی‌از گوشی‌های این موسسه می باشید , فعلاً کاری از دست‌تان برنمی‌آید و علی الحساب می بایست قید به‌روزرسانی تلفن همراه خویش به اندروید Q یا این که نسخه‌های بعدی این سیستم ادله را بزنید . در هر مورد , زمان کلیه چیز را معلوم خواهد کرد و می بایست چشم به راه ماند و مشاهده کرد برخورد هواوی به سیل عظیم تحریم‌ها چه خواهد بود و آیا میتواند راهی برای نجات خویش پیدا نماید یا این که خیر .

 

دست نگه دارید ; موبایل هواوی نخرید!

سامسونگ ساخت موبایل هوشمند خویش را در چین کاهش میدهد

هواوی ,خویش ,گوشی‌های ,سیستم ,اندروید ,ساخت ,تلفن همراه ,این که ,این مجموعه ,که در ,شده و ,کروم جیمیل یوتیوب

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مکس نیوز پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، طراحی وب و برنامه نویسی فروشگاه خرید پر هیجان آیصونف Diana Ž مشاوره کسب و کار محمدعلی عطارزاده در شیراز خبرنامه تحلیلی سئو حرفه ای مطالب اینترنتی هر چی که بخوای معرفی فیلم و سریال
دزدگ